Hoi hoi,

Gisteren heb ik heerlijk voor mezelf zitten knutselen. Dat gebeurd tegenwoordig niet meer zo heel vaak, dat was dus echt genieten! 🙂 Ik maakte een aantal kaartjes voor mijn Memorydesk spinner. Mijn spinner is niet van Stampin’Up!, maar alle gebruikte materialen uiteraard wel 🙂 Ik gebruikte verschillende producten uit de Bird ballad suite. Het kleine envelopje is gemaakt met het envelop punch board. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop.

 

 

 

 

Bestellen:

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan  verzorg ik deze graag voor je. Je kunt direct in mijn webshop bestellen (link rechts van deze pagina) of geef je bestelling door via de mail.

 

Betaling:

In de webshop kun je (helaas) alleen met een credit card betalen. Via de mail kun je via Tikkie, iDeal of overschrijving de betaling voldoen.

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène