Hoi hoi,

Soms is het handig om wat kaarten op voorraad te hebben met een tekst die (bijna) overal voor kan. Zo maakte ik vorige week deze kaartjes met een tekst uit de Bloemen zeggen meer stempelset. Ik liet het woord “veel” weg, omdat ik het tekst gedeelte anders te groot vond 🙂 De watercolor achtergrond heb ik gemaakt op Shimmery white, op dezelfde manier als mijn OnStage swap voor Orlando. Ik maakte hier een filmpje van. Je vind het filmpje [hier].

 

 

 

 

De gebruikte kleurtjes op bovenstaande kaartjes zijn Flirty flamingo en Gorgeous grape. Je hoeft voor de watercolor achtergrond niet perse een refill te gebruiken. Ik gebruik ook regelmatig gewoon de inkt, door deze op een clearbloc af te drukken.

 

 

 

 

Voor deze 2 kaartjes heb ik de kleuren Mango melody en Granny apple green gebruikt. Persoonlijk ben ik niet zo van de geel/ oranje tinten, maar de Mango melody valt me echt alles mee. Deze kleur is zoveel warmer dan de andere geel/ oranje tinten, daar wordt ik echt blij van!

 

 

 

 

De stempelset Bloemen zeggen meer is echt een geweldige set en dat schrijf ik niet omdat ik hem verkoop 🙂 Ik heb deze set al veel mogen gebruiken en als verzamelaar van bloemen sets is dit echt een aanrader. Op zoek naar voorbeelden, kijk eens op Pinterest met de zoekterm “stampin up bloemen zeggen meer”. Er komen zo ontzettend veel voorbeelden voorbij. Gebruik je de zoekterm “stampin up abstract impressions” dan komen er nog veel meer voorbeelden, want dit is de Engelse naam van de stempelset. Echt de moeite waard om eens naar te kijken 🙂

 

 

 

 

Wil jij Stampin’Up! producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Je kunt je Stampin’Up! producten bestellen in mijn [webshop], deze is 24/7 open. Betaling alleen mogelijk met een creditcard.

Je kunt ook via de mail bestellen. Je mailt je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl en je ontvangt zsm een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen.

 

Bovenaan deze pagina vind je meer informatie over de verschillende manier van bestellen.

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène