Bloemen zeggen meer

Hoi hoi,

Het was een drukke en afwisselende dag! Vanmorgen eerst met Lisanne (die al thuis is omdat haar examens achter de rug zijn)  de verrassings enveloppen van juni voor de You Can Create It! kwartaal kit bestempeld, adresstickers uitgedraaid en opgeplakt, cardstock gesneden en erin gedaan en nu wachten op mijn bestelling, zodat de rest van de materialen erin kan 🙂 Het was een hele klus, maar alles ligt klaar!

 

 

Daarna de boekhouding erbij gepakt en daar mee aan de slag. Helaas bleek het printpapier op, dus moest er een ritje naar de Action in ’s Heerenberg gemaakt worden (he wat vervelend! 😉 ) Tussendoor wat wasjes gedraaid, boodschappen gedaan en toen appte Kaylee… zie foto hieronder

 

 

Ze had deze taarten “even” op school gemaakt… Wowie.. en wat zien ze er lekker uit! Daar had ik graag mijn tanden ingezet, maar helaas ze zijn de winkel van het ROC in Nijmegen ingegaan

 

Tussen alle bedrijven door kregen Kaylee ook al verschillende bestellingen voor onze design papier pakketjes en het losse cardstock. Vanochtend schreef ik hier al een apart bericht over. Je vind dit bericht [hier]. Hieronder zal ik onze plaatjes nogmaals plaatsen, ze zijn zo kleurrijk geworden  Mocht je ook iets willen bestellen, stuur ons dan gerust een mailtje.

 

cardstock

 

cardstock

 

Oh en hebben jullie de kaart gezien, bovenaan dit bericht? (zou het bijna vergeten!) Deze maakte ik met de nieuwe Nederlandse stempelset “Bloemen zeggen meer”, wat een geweldige set is dit!! Het is echt een makkelijke en snelle kaart en soms is dat erg handig 😉 De gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Dan is het nu tijd om naar de woonkamer te verkassen en lekker met de beentjes omhoog op de bank te gaan zitten.

Fijne avond!

Hélène