Hoi hoi,

Vandaag wil ik dit kaartje met jullie delen. Ik heb de rozen uit de Stampin’Up! “In de bloemetjes zetten” stempelset gestempeld met Archival basic black op Whisper white cardstock en het afdrukje daarna ingekleurd met de watercolor pencils (potloden). Daarna ben ik er heel voorzichtig met een Aqua painter overheen gegaan, zonder dat het papier gaat rullen. De gebruikte kleuren potloden zijn: Rich razzleberry en Old olive.

 

 

Voor de achtergrond heb ik de “Sheet music” stempelset gebruikt. De blaadjes komen ook uit de “In de bloemetjes zetten” stempelset en de spetters uit de “Timeless textures”. Je snap het waarschijnlijk al… mijn tafel lag weer vol met spullen en mijn werkplek werd steeds kleiner 🙂

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Wil je deze kleurtechniek ook proberen, maar ben je bang dat het papier gaat rullen? Probeer het dan op Shimmery white. Dit papier is geschikt om met water te werken en geeft hetzelfde effect.

 

Tot stempels!

Hélène