Stampin'Up! Nederland

Hoi hoi,

In de kado verpakking van vandaag laat ik 2 favorieten zien. De Nederlandse Stampin’Up! stempelset “In de bloemetjes zetten” en het nieuwe (vanaf 16 februari gratis verkrijgbaar) “Springtime foils” specialty designer series paper. De afmeting is op de foto niet zo goed te zien, maar het doosje is groot genoeg om 4 Tombow’s in te verpakken 🙂 Het “Springtime foils” dsp is aan één kant bedrukt en heel stevig. Juist doordat het zo stevig is, kun je het goed voor verpakkingen gebruiken.

 

Stampin'Up! Nederland

 

Op deze foto is het foil/ glimmer gedeelte van het design papier goed te zien. Het is echt prachtig papier! Je mag vanaf 16 februari dit papier GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro, tijdens het 2de gedeelte van de Sale a Bration.

Voor deze kado verpakking heb ik nog een 2de Sale a Bration product gebruikt. Het “Shimmer ribbon pack”. Ook dit product mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling van 60 euro. Per pak ontvang je 3 rollen shimmer lint in de kleuren Bermudag bay, Calypso coral en Basic grey.

 

 

Morgen plaatsen Kaylee en ik een kaart/ project voor onze Creative Stamping Challenge als reminder. Wil jij ook meedoen met onze challenge? Dat kan nog steeds, hieronder vind je onze (kleuren) challenge van deze maand. Je mag een foto met je kaart/ project vóór 25 februari sturen naar creativestampingchallenge@gmail.com.

 

 

Wil je meer info over onze challenges? Kijk dan eens [hier]

 

Stampin'Up! bestellen

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je ontvangt dan zsm een bevestigings mails met een iDeal link om je betaling te voldoen. Je bestelling wordt tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

Voor bestellingen vanaf 50 euro bied ik mijn klanten GRATIS verzendkosten gaan, deze zijn standaard € 5,95. Dit geldt niet voor bestellingen die in mijn webshop worden geplaatst.

 

Tot stempels!

Hélène