Hoi hoi,

Op deze donderdag wil ik jullie graag dit kaartje laten zien welke ik met de Stampin’Up! stempelset “In de bloemetjes zetten” hebt gemaakt. De kaart is vrij clean & simple, maar het kleurwerk ging wel de nodige tijd in zitten. De kaart heb ik geCASEd van Sarita (geen SU demo).

Voor het kleurwerk heb ik de no line techniek gebruikt (zeker de moeite waard om eens naar te Googlen of om op YouTube te kijken). Ik heb hiervoor gestempeld met Smoky slate inkt (eerst 1x afstempelen) op Whisper white en daarna ingekleurd met de Watercolor pencils en de Aqua painter van Stampin’Up! Ik ben zelf best tevreden over het resultaat 🙂 Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

Op dit moment loopt de Sale a Bration periode van Stampin’Up! Wil je hier meer over weten, klik dan [hier]. Heb je misschien al overwogen om het starterspakket te bestellen? Of heb je misschien nog vragen? Mail me gerust, ik help je graag verder.

Wil je misschien een Stampin’Up! bestelling plaatsen en een GRATIS Sale a Bration product uitzoeken? Dan verzorg ik graag je bestelling. Plaats je bij mij je bestelling, dan zijn vanaf 50 euro de verzendkosten GRATIS. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène