Hoi hoi,

De lukte maar niet om dit blogbericht te plaatsen.. grr! WordPress (waar dit blog op draait) heeft denk ik wat problemen. Maargoed.. 1,5 uur later en het is me inmiddels gelukt om een titel te schrijven en een foto in te voegen 🙂

Zoals jullie gisteren konden lezen staat deze week de nieuwe Nederlandse stempelset “In de bloemetjes zetten” in de hoofdrol. Echt een geweldige set met 15 stempels en de tekst zijn bruikbaar en hebben ook nog eens een heel leuk lettertype <3

 

 

Inmiddels weer 20 minuten verder, want de 2de foto wilde niet uploaden… zucht… Ik heb echt wel geduld, maar een pagina die niet wil laden, kan ik niet zo goed tegen 😉 Maargoed.. ook de 2de foto staat er inmiddels en ik kan weer typen 😉

Het doosje op de 1ste foto en de kaartjes op de 2de foto zijn de projecten die we een poosje terug met de teamavond hier in Lobith hebben gemaakt. Ik heb hiervoor de “Lots of love box framelits” gebruikt. Het mooie designpapier is van de “Whole lot of lovely” serie. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

Lijkt het je ook gezellig om deel te nemen aan team activiteiten, zoals bijvoorbeeld een teamdag (de eerst volgende is op 17 maart a.s in Zeist), teamavond, een SOL (Stamp OnLine) en een business only teamdag, dan is dit dé periode om het starterspakket te bestellen. Als het het starterspakket besteld, word je automatisch onderdeel van mijn team… en voor dit geldt.. niets moet, alles mag 🙂 In onderstaand filmpje vertel ik je er alles over.

 

 

 

Wil je nog wat meer informatie, stuur me dan gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en je bent van harte welkom in ons gezellig team!

Wil je direct het starterspakket bestellen, klik dan op [deze] link.

 

 

Tot stempels!

Hélène

&nbsp: