Hoi hoi,

Gisteren mocht ik weer een kaart plaatsen op ons (mijn dochter Kaylee en ik) [Samen Stempelen] Instagram account. Ik maakte deze kaart met de Bloom & Grow stempelset. Naast prachtige bloemen heeft deze stempelset ook geweldige teksten en vind ik vooral het lettertype ook super! Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug met een direct link naar mijn webshop. Liever via de mail bestellen? Geen probleem! Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl en ik verzorg je bestelling z.s.m.

 

 

 

 

DEMODAG 2019

Deze foto heb je gisteren misschien al langs zien komen. Kaylee en ik zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de Demodag van 9 november. 60 Nederlandse demo’s komen deze dag naar van der Valk in Arnhem om een gezellige en creatieve dag met elkaar te hebben. Zoveel demo’s betekent ook heeeeeeeel veeeeeeel pakketten! Ons huis begint zachtjes aan te veranderen in een pakhuis! 🙂

 

*het was niet de bedoeling dat Belle op de foto zou gaan, maar helaas… zodra het toestel tevoorschijn komt, gooit ze zich letterlijk op schoot én in beeld! Gekke Belle!!

 

Wat voor ons deze dag EXTRA speciaal maakt is dat Sara en Sean Douglas aanwezig zullen zijn. Sara is de CEO van Stampin’Up! Uiteraard volgen er binnenkort meer foto’s 🙂

 

 

 

 

Zaterdag 2 november zal er een Christmastime Is Here bloghop online komen. Georganiseerd door de NL demo’s. Kaylee en ik doen uiteraard ook mee!

 

 

Fijne dag!

Hélène