Hoi hoi,

Gisteren vertelde ik het al in mijn Facebook live (gemist? je vind het filmpje [hier] ), vandaag starten de Bonus dagen bij Stampin’Up! De Bonus dagen zijn de gehele maand augustus.

Je ontvangt tijdens deze Bonus dagen bij iedere 60 euro aan bestelling een kortingscode t.w.v 6 euro, welke je kunt gebruiken in september. Een super leuke aktie dus! Zeker als je in september wat herfst/ winter/ kerst producten wilt bestellen 🙂

 

Het geldt dus bij iedere 60 euro, dus plaats je een bestelling van 120 euro, dan ontvang je 2 code, bij 180 euro 3 enzovoorts…

 

Deze aktie geldt zowel voor bestellingen die via de mail geplaatst worden, als bestellingen die in mijn webshop besteld worden. Plaats je je bestelling in mijn webshop en gebruik je de hostess code van augustus, dan ontvang je vanaf 50 euro ook nog eens een leuk gratis bedankje. En vanaf 100 euro zelfs de geweldige Tufted embossing folder!

 

 

 

Je vind de link naar mijn webshop rechts bovenin mijn blog (boven mijn profielfoto). Je leest op [deze pagina] precies hoe de webshop in zijn werk gaat. Je vind hier ook een stap voor stap foto tutorial.

 

 

In [mijn webshop] vind je ook de “Color me season” bundel,  welke alleen in de maand augustus verkrijgbaar is. Deze bundel bestaat uit een stempelset, stansen en watercolor potloden (zie foto’s).

 

 

 

 

Deze bundel is uiteraard ook via de mail te bestellen. Heb je interesse in de bundel of wil je een andere Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je kunt kiezen door te bestellen via mijn webshop (met hostess code) of via de mail. Wil je via de mail bestellen, dan mag je mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène