Hoi hoi,

Vrijdag maakte ik een stap voor stap video tutorial, waarin ik liet zien hoe ik deze leuke verpakking maakte. In het filmpje liet ik ook deze 2 versies zien, gemaakt met het mooie Botanical butterfly design papier. Dit design papier mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Liever een ander GRATIS Sale a Bration product uitzoeken, klik dan [hier] om naar de online brochure te gaan.

 

 

 

 

Hieronder nogmaals het filmpje waarin ik stap voor stap laat zien hoe dit makkelijke doosje gemaakt is.

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet worden weergegeven. Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Stampin’Up! producten bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Je mag je bestelling in mijn webshop plaatsen of stuur je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl
Heb je vragen, dan help ik je graag verder.

 

Fijne dag!

Hélène