Hoi hoi,

Vorige week liet ik die leuke Snail Mail pocket letter al aan jullie zien, vandaag deel 2 om er een set van te maken 🙂 Bij de pocket letter wilde ik een box card maken. Een doosje verstopt in een kaart en deze in dezelfde stijl aankleden, zodat ik het als een set cadeau kan geven. In de maandag video laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze box card maak…. let op: het is een lang filmpje! 😉

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Zoals ik in de video laat zien en vertel, heb ik weer de materialen uit de Most Wonderful Time medley gebruikt. Deze medley is super compleet met mooie materialen! Alle gebruikte materialen vind je terug onderaan dit bericht.

 

 

 

 

Wil je Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Wil je de nieuwe Stampin’Up! Paper Trimmer bestellen, dan zijn de verzendkosten t.w.v € 5,95 in november en december GRATIS.

 

 

 

 

Wil je de tutorial van de pocket letter zien? Klik dan [hier] om lid te worden van mijn (zakelijke) Facebookgroep.

 

Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur gerust een mail naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène