Hoi hoi,

Vandaag wil ik deze luxe kaart met jullie delen. Gemaakt met de Brightly gleaming suite uit de nieuwe herfst/ winter catalogus. Speciaal voor mijn Lovely Stamping Facebook groep, welke gekoppeld is aan mijn zakelijke pagina, maakte ik een stap voor stap video tutorial van de kaartbasis.. Ben je nog geen lid van mijn groep, klik dan [hier]. De video tutorial zal niet buiten de groep gedeeld worden. Het is een extraatje voor de groep.

 

 

 

 

De gebruikte materialen/ producten vind je onderaan dit bericht met een direct link naar mijn webshop. Wil je een bestelling plaatsen, maar liever via de mail. Dat kan natuurlijk ook! Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. De betaling kan via een Tikkie, iDeal of overschrijving.

 

 

 

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

Fijne dag!

Hélène