Hoi hoi,

Vind je het ook leuk om met niet- traditionele kleuren kerstkaarten te maken? Ik in ieder geval wel! 🙂 Met de Brightly gleaming bundel maakte ik deze kerstkaart in frisse, vrolijke kleurtjes. In [deze] video laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een direct link naar mijn webshop.

 

 

 

 

Wil je zelf kerstkaarten maken, dan is de Brightly gleaming bundel perfect. De stempelset heeft mooie stempels met bruikbare teksten en met de pons heb je snel en makkelijk de kerstballen uitgeponst. Meer voorbeelden zien met deze bundel. Klik dan [hier] om naar Pinterest te gaan.

 

 

Klik [hier] om naar de video te gaan.

 

 

Bestellen

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl Ăłf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop].

 

Betaling via de mail: Tikkie, iDeal of overschrijving.

Betaling webshop: Creditcard

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

Fijne dag!

Hélène