Hoi hoi,

Vandaag wil ik dit kaartje, gemaakt met de Butterfly gala stempelset, aan jullie laten zien. Ik maakte dit kaartje vorige maand voor een jarige vriendin. De achtergrond is geen design papier, maar gestempeld met Mossy meadow inkt op Mossy meadow cardstock. Zo creeer je je eigen design papier 🙂 De houten vlinders zijn een Sale a Bration product en mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een direct link naar mijn webshop.

 

 

 

 

Gisteren hebben Kaylee en ik onze Snail Mail kaartpakketjes iets aangepast. We hadden beide nooit gedacht (wel gehoopt 🙂 ) dat het zo’n succes zou zijn! De aanpassing is niet groot, maar voor ons vooral heel handig. Ipv ons te mailen, mag je nu zelf een [bestelformulier] invullen. Je vind op het bestelformulier alle informatie die je moet weten over het kaartpakketje én de betaalgegevens, zodat je het bedrag aan ons kunt overmaken. Dit scheelt ons veel tijd in het versturen van steeds dezelfde mails 🙂 Verder blijft alles hetzelfde.

 

 

 

-Wil je Kaylee’s kaartpakketje bestellen, dan vind je alle informatie op [deze] pagina.

-Voor het bestellen van mijn kaartpakketje vind je alle informatie [hier], het bijbehorende filmpje [hier] en het bestelformulier [hier]

 

 

Plaats je in januari een Stampin’Up! bestelling bij mij van minimaal 30 euro (via mail of in mijn webshop), dan ontvang je het Snail Mail kaartpakketje GRATIS. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

 

Gisteren heb ik een beginnetje gemaakt aan het klaarmaken van de nieuwe You Can Create It! kwartaal kit. De nieuwe kit van januari, februari en maart zal rond de 15de op de bus gaan. Je kunt de kit nog steeds bestellen. De kit kost 17,50 euro, dit is incl. verzending in een brievenbusdoosje. Ook deze kit zit weer boordevol met mooie Stampin’Up! materialen, zorgvuldig uitgezocht/ samengesteld door mijn Duitse collega’s Heike en Anja.

 

Bestellen? Vul [hier] het bestelformulier in. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

 

Vorige week is de Sale a Bration van start gegaan met 3 geweldige aanbiedingen. In onderstaand filmpje vertel ik je er alles over!

 

 

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan zal de video niet te zien zijn. Klik [hier] om direct naar het filmpje te gaan.

 

 

Hieronder het overzicht wat de voordelen zijn, als je het starterspakket besteld én wat je van mij als je teamleider kunt verwachten. Wil je het starterspakket bestellen en deel uitmaken van mijn gezellige en creatieve team, klik dan op [deze] link.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 

 

 

Weer genoeg informatie 🙂 Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. Als fulltime Stampin’Up! demonstratrice help ik je graag verder, verzorg ik graag je bestelling en ben je ook van harte welkom in mijn team.

 

Fijne dag!

Hélène