Hoi hoi,

Het zal je niet ontgaan zijn…. de nieuwe Stampin’Up! jaarcatalogus 2019 – 2020 is van start gegaan! De nieuwe catalogus staat weer vol met mooie en kwalitatief hoge producten. Je vind de digitale versie van de catalogus [hier].

 

Voor mij is dit altijd  een enorm spannende en drukke periode, omdat ik graag met al het moois aan de slag wil en mooie voorbeelden wil maken 🙂 Ben je fan van Stampin’Up! en de mooie producten, volg dan zeker mijn blog, Facebook en Instagram, want er gaat weer veel leuks langskomen 🙂

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Betaling kan met een Tikkie, iDeal betaling en overschrijving.

 

 

 

 

Bestel je liever in mijn [webshop], dat kan natuurlijk ook. Je vind [hier] een uitleg hoe het bestellen hier in zijn werk gaat. Bestel je in de maand juni voor minimaal € 100,- én gebruik je de hostess code Y6TG3GYK, dan ontvang je de nieuwe Button button embossing folder als GRATIS bedankje.

Let op: je kunt in de webshop alleen met een credit card betalen.

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

Hélène