Celebrate

Hoi hoi,

Vandaag een “Haal meer uit je stansen” kaart 🙂 Voor deze kaart heb ik een stans uit de “Animal friends” thinlits gebruikt (zie foto). Het leek me super leuk om hier een achtergrond mee te maken (geinspireerd door Kaylee). Ik gebruikte hiervoor de Big Shot met magneet plaat, zodat de stans goed op zijn plaats bleef liggen.

 

animal friends

 

Na het stanswerk (wat best een werkje was 😉 ) was stofzuigen écht even nodig, want al die losse stukjes belanden uiteindelijk toch waar je ze niet wil hebben 🙂

 

Celebrate

 

Op de foto (zeker de foto hieronder) kun je het mooie glimmer laagje op de tekst “Celebrate” zien. Dit heb ik erop gemaakt met de Fine tip glue pen (blz 213 in de catalogus). Even goed laten drogen en je hebt een super gaaf laagje op je tekst. Dit kun je natuurlijk ook met bloemen e.d doen! 🙂

 

celebrate

 

Alle gebruikte materialen vind je weer onderaan dit bericht. Mocht je een Stampin’Up! bestelling willen plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

Betaling mag je voldoen via een iDeal betaallink.

Is je bestelling 50 euro of hoger dan zijn bij mij de verzendkosten GRATIS.

 

Nog geen nieuwe Stampin’Up! catalogus?

Ik stuur graag een catalogus naar je op. Je mag mij een mailtje sturen of direct het [aanvraagformulier] invullen. Ik vraag voor het versturen wel een vergoeding van de verzendkosten, deze zijn 4 euro.

 

You Can Create It!

 

Een aantal van jullie hadden het nieuwe aanmeldformulier voor de You Can Create It! kwartaal kit al gespot! 🙂 Dank jullie wel vast voor jullie opgave!

Wil jij ook de nieuwe You Can Create It! kwartaal kit bestellen, dat kan! Vul het [aanmeldformulier] in via deze link. Hier vind je ook alle info over de You Can Create It! en de betaalgegevens. De kwartaal kit kost 17,50 euro, dit is incl. Stampin’Up! materiaal en verzendkosten. De kits worden in brievenbusdoosje met track & trace verzonden.

Deze nieuwe kit gaat rond 15 juli a.s op de bus!

 

Heb je nog vragen over Stampin’Up!, over het bestellen van de producten, de You Can Create It! kwartaal kit of alle overige Stampin’Up! vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène