Celebrate the good stuff

 

Hoi hoi,

Vandaag wil ik weer een kaartje met jullie delen. Voor dit kaartje heb ik zowel het dsp, de stempelset en de stansen  uit de Tropical escape suite gebruikt. Je vind deze suite op blz 120 – 121 van de catalogus. Het kaartje is een CASE uit de nieuwe catalogus, alleen kan ik zo snel niet terugvinden waar deze staat.. oeps! De gebruikte materialen van deze kaart vind je onderaan dit bericht.

 

 

Tropical chic

 

 

Het mooie Tropical escape design papier wat ik voor dit kaartje gebruikt heb, kun je deze maand ook bestellen met de design papier aktie “4 halen = 3 betalen”. Hieronder de series die voor deze aanbieding in aanmerking komen.

 

 

 

 

Wil je gebruik maken van deze mooie aktie, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Vanaf € 50,- zijn bij mij de verzendkosten GRATIS.

 

 

Inkt pad aktie

 

Ook loopt de hele maand juli de aktie op het starterspakket. Ik heb inmiddels al 2 nieuwe teamleden mogen verwelkomen en al verschillende mails gehad met geinteresseerde. Wil je meer weten over de aktie? Kijk dan [hier], in dit blogbericht beantwoord ik heel veel vragen die ik kreeg via de mail. Heb je zelf nog vragen, stuur gerust een mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en je bent van harte welkom in mijn gezellige en creatieve team.

 

Ook maakte ik een filmpje met uitleg over alle akties die lopen in juli en over het bestellen van de Stampin’Up! producten in de vakantie periode. Je vind het filmpje [hier].

 

Ben je eruit en wil je het Stampin’Up! starterspakket bestellen, dan kan dat via [deze link]. Je besteld dan het starterspakket via mij en komt hiermee ook in mijn team.

 

 

bestellen

 

In de maanden juli en augustus draai ik op mijn blog en YouTube kanaal een vakantie rooster. Er zullen geen filmpjes geplaatst worden en ook een stuk minder blogberichten. Stampin’Up! bestellingen kun je gewoon blijven plaatsen en deze blijf ik gewoon verzorgen zoals jullie van mij gewend zijn.

 

Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Bij een bestelling vanaf € 50,- zijn de verzendkosten GRATIS. Betaling gaat via iDeal. Wil je liever je betaling overschrijven, dan kan dat natuurlijk ook!

 

 

 

 

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten, kaartjes en mailtjes die wij mochten ontvangen na het afscheid van onze lieve Noes. Het doet ons ontzettend goed! Het is lastig en het verdriet is groot. Bijna 16 jaar lang mochten we van gekke lieve Noes genieten. Ze was echt de gangmaker in ons gezin <3 …………………zucht.

 

 

Voor nu een fijne dag en tot stempels!

 

Hélène