Hoi hoi,

 

Mijn idee met deze kaart was om een winterse felicitatie kaart te maken en volgens mij is het aardig gelukt 🙂 De achtergrond is gesponst in 3 kleuren (Blushing bride, Flirty flamingo en Blackberry bliss). Daarna heb ik de stempel Sheet music gestempeld met Versamark inkt en ben ik erover heen gegaan met het witte embossingpoeder. Doordat ik niet de embossing buddy gebruikt heb, krijg je dus dat “sneeuwerig” effect op de kaart. Met het gouden shimmery paint heb ik wat druppels gespat op de kaart en ook met de Fine tip glue pen heb ik nog wat accenten aangebracht.

 

 

 

 

De tekst komt uit de Celebrate you thinlits en deze heb ik uitgestanst met Basic black cardstock. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht terug met een direct link naar mijn webshop.

 

 

Short link:

Stampin’Up! bestellen via mail: [klik hier]
Stampin’Up! bestellen via webshop: [klik hier] Vergeet niet de hostess code van december te gebruiken: 67MTQVPV
Voorjaars catalogus/ Sale a Bration brochure ontvangen: [klik hier]

 

 

Fijne dag!

Hélène