Hoi hoi,

Gisteren kwamen mijn nieuwe Stampin’Up! spulletjes binnen en toen “moest” ik natuurlijk nog een kerstkaartje maken (Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen 😉 ). Voor dit kaartje CASE’te ik een kaart van Echo park. Ik gebruikte hiervoor uit de nieuwe catalogus:

  • Making Christmas bright (tekst)
  • All is bright designer series paper

 

 

 

De rest van de gebruikte materialen zijn al bestelbaar en vind je onderaan dit bericht. met een directe link naar mijn webshop. Het leuke gestikte randje heb ik gemaakt met de Stitched labels framelits. Door de magneetplaat op de BigShot te gebruiken, verschuift je stans niet en krijg je een mooi recht randje rondom.

 

De blaadjes heb ik wat bestempeld met een stempel uit de Timeless textures en Old olive inkt.

 

 

 

 

Plaats je in augustus een bestelling in mijn [webshop] en gebruik je de hostess code ERWPCECS dan ontvang je als GRATIS bedankje:

 

  • Silver & Whisper white baker’s twine vanaf € 50,- aan bestelling
  • Tufted embossing folder vanaf € 100,- aan bestelling

 

 

Je leest er [hier] meer over + een stap voor stap fotouitleg hoe de webshop werkt. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

 

Ook profiteer je deze maand van de Bonus dagen van Stampin’Up! Bij iedere € 60,- aan bestelling ontvang je een kortingscoupon t.w.v € 6,- welke je in september kunt besteden. Je kunt zoveel coupons sparen als je wilt én dit geldt voor webshop bestellingen, maar ook voor bestellingen die via de mail verzorgd worden.

 

Ik schreef het al eerder, maar mocht je vragen hebbten stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène

 

*Hieronder vind je de gebruikte materialen met een directe link naar mijn webshop. Lees je dit bericht via je mail, dan zijn deze niet zichtbaar. Klik dan op [deze] link om naar het bericht te gaan.