Stampin'Up! coffee café

Hoi hoi,

Gisteren heb ik op de NL demo facebook groep weer een nieuwe “Suite Case” (spreek uit als sweet kees) geplaatst. Dit is een foto van een kaart of project, waardoor je je kunt laten inspireren tot het maken van een eigen project. Het is super leuk om met zoveel collega demo’s aan de hand van dezelfde foto zoveel verschillende kaarten/ projecten te maken. Dit geeft echt een berg aan inspiratie!


Stampin'Up! Coffee cafe


Alle gebruikte materialen van mijn kaart vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop. Wil je liever via de mail bestellen en je betaling voldoen via iDeal, dan kan dat natuurlijk ook. Je mag je bestelling doorgeven op info@helenedenbreejen.nl.

Vanaf 50 euro zijn bij mij de verzendkosten gratis.

 

geluksmomentje

 

Gisterenochtend plaatste ik op mijn [Lovely Stamping facebook pagina] dit “geluks momentje”. Ivm een druk weekend (workshopdag Zeist) heb ik gisteren alles al voorbereid voor mijn filmpje van maandag. In dit filmpje laat ik de nieuwe suite zien die vanaf 2 mei te bestellen is. In deze suite zit ook deze GE-WEL-DIGE embossing folder, dáár word ik nou blij van! De afdruk in het papier is prachtig en “gewoon” met Whisper white cardstock. Maandag dus meer hierover 🙂 Ik ben in ieder geval hoteldebotel, tot over mijn oren op deze embossing folder <3

ps: de naam van deze folder is “Lovely floral” 🙂

 

Vertraging Stampin’Up! bestellingen

Omdat ik al een aantal mailtje heb ontvangen even een uitleg over de vertraging van bestellingen. Door enorme drukte in het Stampin’Up! magazijn door de retired lijst, aanvullingen in het clearance rack (uitverkoophoek) én de pre order voor demonstratrices loopt het magazijn een beetje achter. Ben je gewend dat je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd wordt, dan kan dit nu wat langer duren. Stampin’Up! doet er alles aan om zo snel mogelijk “bij” te zijn, door dubbele diensten te draaien. Mocht je vragen hebben over je bestelling, stuur me dan gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène