Hoi hoi,

 

Helaas nog geen YouTube video vandaag. Ik doe mijn uiterste best om op te knappen, aangezien ik aanstaande zaterdag mijn teamdag heb. Gelukkig heeft Kaylee het afgelopen weekend heel veel voor mij kunnen doen, waardoor ik gewoon op schema lig, dank je wel lieverd!! Vorige week had ik ook al de nodige projecten gemaakt, dus mijn blog kan ook gewoon gevuld blijven 🙂

 

Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien, gemaakt met de Country floral embossing folder. Deze embossing folder hoort bij de second release van de Sale a Bration en mag je GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,-. Deze embossing folder geeft écht een 3D effect aan je cardstock en embost dieper en met meer lagen dan een gewone embossing folder.

 

Mijn kaart heb ik clean and simple gehouden, omdat hierdoor de structuur mooi tot zijn recht komt. Ik ben verkocht… en jullie? :-

De Sale a Bration periode duurt nog t/m 31 maart en tot die tijd kun jij nog profiteren van GRATIS producten bij je Stampin’Up! bestelling. Er zijn inmiddels 2 Sale a Bration brochures actief. De 1ste vind je [hier] en de 2de [hier]. Ook heb ik 2 YouTube video’s gemaakt met alle informatie over de Sale a Bration periode. Je vind de 1ste video [hier] en de 2de [hier].

 

Heb je nog vragen n.a.v de brochure of video’s? Stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

 

 

Wist je trouwens dat we dit jaar ook een Nederlandse stempelset in de Sale a Bration hebben? Het is de stempelset “Door dik en dun” en je mag deze stempelset GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,-. Ik gebruik deze set zelf heel veel en voor de verschillende projecten en aankleding voor mijn teamdag staat deze set ook centraal.

 

Wil je deze stempelset ook GRATIS ontvangen? Dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Vergeet niet de naam van het product en je adresgegevens te vermelden in de mail. Je ontvangt van mij z.s.m een bevestiging van je bestelling en een iDeal betaallink om je betaling te voldoen. Je bestelling zal, na betaling, tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuis bezorgd worden door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

 

 

 

 

Losse vellen Stampin’Up! cardstock? Je leest er [hier] meer over. Vragen? Stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

 

 

Fijne dag!

Hélène