Hoi hoi,

Afgelopen dinsdag mocht ik weer een kaart plaatsen op ons Samen Stempelen [Instagram account]. Ik maakte deze kaar met de Dashing deer stansen en het design papier uit de Most wonderful time medley. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

Het woord “Christmas” maakte ik glanzend met de Shimmery Crystel effects.

 

 

 

 

Stampin’Up! bestellen

Wil je zelf Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl of plaats je bestelling zelf in mijn [webshop].

Betaling als je via de mail bestel kan met een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

Betaling in de webshop gaat dmv een credit card. Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken (zie foto hieronder).

 

 

 

 

 

Samen Stempelen workshop – Inkleuren met inkt

Voor deze workshop zijn nog slechts 3 plaatsen vrij. Wil je deze workshop volgen, wacht dan niet te lang met opgeven. Alle informatie over deze en alle andere workshops vind je [hier].

 

 

 

 

 

Heb je vragen over de workshops, Stampin’Up! producten en of over het plaatsen van een bestelling, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène