Enjoy life

Hoi hoi,

Vandaag hebben wij een gezinsdag gepland staan, gisteren had Lisanne haar laatste examen en Kaylee is vandaag vrij van school. Mooie gelegenheid om het werk en het huishouden neer te leggen 🙂 Wat we precies gaan doen is nog niet helemaal duidelijk, maar dat gaat vast goedkomen 🙂 Eerst de kaart van vandaag aan jullie laten zien…

Deze kaart heb  ik geCASEd uit de nieuwe catalogus. Het orgineel vind je op blz 28 van de nieuwe catalogus en hierop is de stempelset Bike ride gebruikt. Ik heb voor mijn kaart de geweldige tekst uit de  Enjoy life stempelset gebruikt. De afdruk heb ik gemaakt in de Stamperatus, zodat ik door 2x te stempelen een mooie zwarte afdruk kreeg. Zowel de stempelsets als de Stamperatus zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar.

 

Enjoy life

 

Wil je ook een Stampin’Up! jaarcatalogus ontvangen? Dan stuur ik deze graag naar je op. Ik vraag hier wel een vergoeding van de verzendkosten voor, deze bedragen 4 euro. Je mag de catalogus aanvragen via het [aanvraagformulier] of door een mailtje de sturen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Stampin'Up! catalogus

 

 

 

 

Tot stempels!

Hélène