Hoi hoi,

 

De Fable friends stempelset is echt een stempelset voor liefhebbers van inkleuren, maar…. wat als je niet zo van kleuren houd? Ik vind inkleuren heerlijk, maar het kost veel tijd, die ik helaas niet altijd heb. Daarom wil ik met deze kaart laten zien, dat inkleuren niet altijd nodig is om een leuke kaart te maken 🙂 Ik maakte een watercolor achtergrond op Shimmery white cardstock met Blushing bride inkt en daarop stempelde ik de 3 kleintjes. Door de Stamperatus te gebruiken, kun je de afdrukjes mooi diep zwart krijgen (meerdere keren stempelen). De moeder is gestempeld op Shimmery white en alleen de snavel en pootjes heb ik ingekleurd met wat inkt en een Aqua painter. De cape en het hoedje zijn gestempeld op Blushing bride cardstock en daarna uitgeknipt en opgeplakt 🙂

 

 

 

 

 

Het zwart wit streepjes papier is het GRATIS Sale a Bration design papier Botanical butterfly en kun je nog t/m 31 maart GRATIS uitzoeken bij je bestelling vanaf € 60,- . De hartjes op de achtergrond zijn gestempeld met Blushing bride inkt en komen uit de Forever lovely stempelset. De tekst heb ik geembost op zwart cardstock, deze tekst komt uit de Well said stempelset.

 

 

 

 

Deze stempelset is super leuk voor kinderkaarten, geboortekaarten, Lente/ Paas kaarten, maar verjaardagskaarten kan natuurlijk ook. Oftewel weer een hele leuke en veelzijdige stempelset.

 

Fijne dag!

Hélène