Hoi hoi,

Vandaag om 9 uur komt de maandelijkse Facebook hop van ons Lovely Stampers team online. Het thema is deze keer de nieuwe herfst/ winter catalogus. Ik maakte voor de gelegenheid deze kerstlantaarn. Ik heb hiervoor een stencil gebruikt van Dutch Doobadoo, maar op Pinterest zijn ook gratis printable lantaarns te vinden die goed te gebruiken zijn.

 

Wil je onze Facebook hop volgen, dan kun je op mijn [Lovely Stamping pagina] starten en zo doorklikken/ hoppen naar mijn teamgenoten. Veel hopplezier!

 

 

 

 

Rondom heb ik de lantaarn aangekleed met de kerstman en kerstelfjes uit het Santa’s workshop designpapier. Deze heb ik uitgeknipt en zo opgeplakt (dus niet 3D gemaakt 😉 ) De ramen heb ik gemaakt van Vellum cardstock en de dennenappels en takken met de Pretty pines thinlits. Je vind alle gebruikte materialen ook terug onderaan dit bericht met een directe link naar mijn [webshop].

 

De gebruikte kleuren zijn Garden green, Poppy parade, Real red, Early espresso en Whisper white.

 

 

 

 

Voor de verlichting heb ik warm wit led lampjes van de Intratuin gebruikt. Dit heb vorig jaar in de uitverkoop verschillende van dit soort pakjes verlichting gekocht, om juist voor dit soort projecten te gebruiken. Echt super leuk als het donker wordt en de lampjes branden.

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen

Dit kan op 2 manier. Je kunt in mijn webshop bestellen, deze is 24/7 open. Betaling is alleen mogelijk met een credit card of een pre paid credit card. Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van september te gebruiken: BWQDZEJY
Je ontvangt dan bij een bestelling vanaf € 50,- en bij een bestelling vanaf € 100,- een GRATIS bedankje (zie foto hieronder). Hiervoor moet je wel de hostess code aan het eind van je bestelling invoeren.

 

 

 

 

 

Betaal je liever via iDeal, dan mag je je bestelling via de mail doorgeven. Je ontvangt dan een Wood textures kaart pakketje (zie foto hieronder) aan het eind van de maand/ begin van de nieuwe maand. In het filmpje van gisteren laat ik je voorbeelden met dit papier zien ter inspiratie. Je vind het filmpje [hier].

 

 

 

 

En nog een kleine reminder. Heb je in augustus een bestelling geplaatst en Bonus days kortings codes ontvangen, vergeet deze dan niet te gebruiken met je bestelling in september.

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène x
info@helenedenbreejen.nl