Hoi hoi,

Vandaag om 9 uur komt de maandelijkse Facebook hop van ons Lovely Stampers team online. Het thema is deze keer de nieuwe herfst/ winter catalogus. Ik maakte voor de gelegenheid deze kerstlantaarn. Ik heb hiervoor een stencil gebruikt van Dutch Doobadoo, maar op Pinterest zijn ook gratis printable lantaarns te vinden die goed te gebruiken zijn.

 

Wil je onze Facebook hop volgen, dan kun je op mijn [Lovely Stamping pagina] starten en zo doorklikken/ hoppen naar mijn teamgenoten. Veel hopplezier!

 

 

 

 

Rondom heb ik de lantaarn aangekleed met de kerstman en kerstelfjes uit het Santa’s workshop designpapier. Deze heb ik uitgeknipt en zo opgeplakt (dus niet 3D gemaakt 😉 ) De ramen heb ik gemaakt van Vellum cardstock en de dennenappels en takken met de Pretty pines thinlits. Je vind alle gebruikte materialen ook terug onderaan dit bericht met een directe link naar mijn [webshop].

 

De gebruikte kleuren zijn Garden green, Poppy parade, Real red, Early espresso en Whisper white.

 

 

 

 

Voor de verlichting heb ik warm wit led lampjes van de Intratuin gebruikt. Dit heb vorig jaar in de uitverkoop verschillende van dit soort pakjes verlichting gekocht, om juist voor dit soort projecten te gebruiken. Echt super leuk als het donker wordt en de lampjes branden.

 

 

 

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène x
info@helenedenbreejen.nl