First frost

 

 

Hoi hoi,

Dit is hem dan, de “First frost” stempelset met het GE-WEL-DIGE Frosted floral specialty design papier. Deze suite was liefde op het 1ste gezicht aan boord in Alaska. Nu ben ik echt iemand van de bloemen stempelsets, dus daarin zal het geen verrassing zijn 🙂 Ik heb met deze set echt al een berg kaarten gemaakt, welke de komende periode steeds langs zullen komen. Afgewisseld met herfst en kerstkaarten 🙂

 

 

 

 

Het Frosted floral design papier is zo ontzettend mooi! Het heeft een “shining” laagje over het papier zitten, wat het nog mooier maakt! Bijna zonde om te versnijden…. bijna 😉 Maar ook weer zonde om te laten liggen 🙂 Mocht je een heel pak design papier teveel vinden, dan kun je bij mijn dochter [Kaylee] kleine pakketjes bestellen.

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen staan weer onderaan dit bericht en zijn via mij te bestellen. Bestel je deze maand in mijn [webshop] en gebruik je de hostess code, dan ontvang je ook nog eens een GRATIS bedankje in de vorm van een Stampin’Up! product.

 

  • Bij een bestelling vanaf € 50,- in mijn webshop mét hostess code BWQDZEJY ontvang je een pakje Dimensionals GRATIS
  • Bij een bestelling vanaf € 100,- in mijn webshop mét hostess code BWQDZEJY ontvang je de Take a pick tool GRATIS

 

Alle informatie over bestellen in mijn webshop en de hostess code vind je [hier]. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl Ik help je graag verder.

 

 

 

 

 

Bestel je liever via de mail, dat kan natuurlijk ook. Je ontvangt dan niet bovenstaande bedankjes, deze zijn alleen geldig in mijn webshop bij gebruik van de hostess code. Bestel je via de mail dan ontvang je een leuk kaart pakketje met het Wood textures design papier.

Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Graag met de productnaam en het bestelnummer. Voor de betaling ontvang je een iDeal betaallink. Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten of een andere Stampin’Up! gerelateerde vraag, laat het mij gerust weten! 🙂

 

 

 

 

 

Fijne dag!

Hélène