Hoi hoi,

Vorige week vertelde ik jullie dat ik in mijn teamgroep een Challenge ben gestart met de Frisse wind stempelset. Iedereen die een kaart of project met deze stempelset maakt, maakt kans op een leuk prijsje,  Uiteraard kan ik zelf niet achterblijven en maak ik tot eind september (tot dan loopt de challenge) verschillende kaarten met deze stempelset. Vandaag deze kaart in Petal pink, zwart en wit. De High seas 3D embossing folder heb ik als wolkenlucht gebruikt.

 

 

 

 

Wist je dat je deze maand bij een bestelling vanaf € 75,- (excl. verzendkosten) de Noble Peacock Rhinestones als GRATIS bedankje ontvang? Geldig t/m 31 augustus op een bestelling via de mail. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Betaling is mogelijk via een Tikkie, iDeal of overschrijving. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling.

 

 

 

 

Wist je dat je bij een bestelling in mijn [webshop] én bij gebruik van de hostess code XGWDGKVY de Country floral embossing folder als GRATIS bedankje ontvang bij een bestelling vanaf € 75,- (excl. verzendkosten)? Geldig t/m 31 augustus. Je leest [hier] hoe de hostess code werkt.

 

Let op: in mijn webshop kun je alleen met een credit card afrekenen.

 

 

Herinnering: heb je in juli een bestelling geplaatst en hiermee Bonus coupons ontvangen. Vergeet deze niet voor het eind van de maand in te leveren bij je bestelling. Bestel je via de mail? Mail ze dan mee met je bestelling.

 

 

Fijne dag!

Hélène