Hoi hoi,

In mijn teamgroep organiseer ik tot 30 september een Frisse wind challenge. Iedereen die een kaart of project maakt met de Frisse wind stempelset, maakt kans op een leuk prijsje. Natuurlijk kan ik zelf niet achterblijven en heb ik inmiddels al 3 kaarten geplaatst in onze groep ter inspiratie 🙂 Dit is de 1ste die ik maakte met de stempelset. Deze stempelset heeft een beetje een klassieke uitstraling, maar is heel goed in een modern stempeljasje te stempelen 🙂

 

 

 

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop. Voor de tekst “groetjes” heb ik de stempelset “Pluk de dag” gebruikt.

 

 

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling direct in mijn webshop plaatsen Ăłf mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Betaling in de webshop gaat met een creditcard. Betaling via de mail kan met een Tikkie, iDeal of overschrijving.

 

Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

 

Fijne dag!

Hélène