Hoi hoi,

Na alle bloemen en vlinderkaarten, vandaag eens een stoere mannenkaart. Voor deze kaarten heb ik de Geared up garage stempelset  en het Classic garage design papier gebruikt. Nu zijn mannenkaarten maken niet echt mijn ding, maar ik vind deze kaart echt super leuk geworden! Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een direct link naar mijn webshop.

 

 

 

 

Bestel je deze maand in mijn webshop en gebruik je de hostess code SJTBSS7C dan ontvang je bij een bestelling vanaf 100 euro GRATIS een Wink of Stella als bedankje voor je bestelling. Je leest er [hier] meer over.

 

 

Alle informatie over Sale a Bration 2019 vind je [hier].

 

 

Alle informatie over de nieuwe You Can Create It! kwartaal kit vind je [hier]. Voor bestellen klik [hier].

 

 

Alle informatie over de Snail Mail kaartpakketje vind je [hier]. Voor bestellen klik [hier].

 

 

Heb je vragen, of wil je een bestelling plaatsen? Ik help je graag verder en verzorg graag je bestelling. Je mag mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

Fijne dag!

Hélène