Welkom bij de Greek Isles achievers blog hop van december!  Deze maand is het thema producten uit de Sale a Bration en voorjaars catalogus, welke vanaf 3 januari verkrijgbaar zullen zijn. Voor deze blog hop maakte ik 2 verpakkingen met Treaclemoon producten. Het design papier is het GRATIS Botanical garden design papier, dit papier kun je in de Sale a Bration gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro.

 

Voordat ik de foto’s van mijn project laat zien, wil ik eerst wat meer vertellen over deze bloghop. Iedereen die meedoet met deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar de Greek Isles verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen. Ik kan je dus zeker aanraden om deze hop te volgen en je te laten inspireren door mijn collega’s 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via onderstaande linken lijst kun je doorhoppen langs al mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène.

 

 

LINK:

 

 

Veel inspiratie gewenst met de hop!

Hélène