Welkom bij de Greek Isles achievers blog hop van oktoberi. Deze maand is het thema de producten uit de nieuwe Lente/ zomer catalogus, welke we op Onstage gekregen hebben. Voor deze hop maakte ik twee kaartjes met de nieuwe stempelset Incredible like you.

 

Voordat ik de foto’s van mijn project laat zien, wil ik eerst wat meer vertellen over deze bloghop. Iedereen die meedoet met deze bloghop heeft de Stampin’Up! Incentive trip naar de Greek Isles verdiend. Een groep super getalenteerde en creatieve business demo’s, die allemaal zijn begonnen door het Stampin’Up! starters pakket te bestellen. Ik kan je dus zeker aanraden om deze hop te volgen en je te laten inspireren door mijn collega’s 🙂

 

 

 

 

 

 

Via onderstaande linken lijst kun je doorhoppen langs al mijn collega’s. Je bent nu op het blog van Hélène.

 

 

LINK:

 

 

Veel inspiratie gewenst met de hop!

Hélène