Hoi hoi,

Het lijkt wel weken geleden dat ik voor het laatst een kaart geplaatst heb! 🙂 Met het teamweekend, de optie voor een creatief weekend en het nieuws van Stampin’Up! over het nieuwe opbergsysteem, had ik even mijn handen vol. En daar tussendoor moet natuurlijk ook de administratie weer gedaan worden, want het 1ste kwartaal is alweer bijna voorbij! Dat betekent dat de Sale a Bration periode van 2019 ook bijna is afgelopen! Dus….. wil je nog een GRATIS product ontvangen bij je bestelling vanaf 60 euro óf gebruik maken van de GE-WEL-DIGE aktie op het starterspakket, wacht dan niet te lang. Je hebt nog t/m 31 maart om hier gebruik van te maken. Alle informatie over de Sale a Bration vind je [hier]. Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg graag je bestelling. Liever het starterspakket bestellen? Je bent van harte welkom in mijn gezellige en creatieve team!

 

 

 

 

Terug naar de kaart 🙂 Ik gebruikte voor deze kaart het prachtige Happiness blooms designpapier. Je vind dit papier in de voorjaarscatalogus. Het was zeker niet mijn 1ste keuze toen de catalogus uitkwam, omdat ik aan sommige motieven en kleuren enorm moest wennen 🙂 Inmiddels vind ik het papier prachtig, al zijn er vellen, waarvan ik liever de andere kant gebruik 😉 maargoed dat het dubbelzijdig is LOL.

 

Alle gebruikte materialen vind je terug onderaan dit bericht. Wil je een Stampin’Up! product bestellen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

 

Gisteren schreef ik het al in [dit] bericht, vanaf 1 april (en nee.. dit is geen grap 😉 ) komt Stampin’Up! met een nieuwe opbergsysteem voor je inktpads, markers, Stampin’Blends, refills, lint enzovoorts.. Je leest er alles over in het bericht van gisteren. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Fijne dag!

Hélène