Hoi hoi,

Vandaag weer een kaart met de Happy Tails bundel. In onze teamgroep heeft teamgenoot Marie- JosĂ© een kaartenketting georganiseerd. Super leuk, want post ontvangen is altijd leuk! 🙂 Ik mocht een kaart maken voor teamgenoot Miranda en maakte deze kaart. Voor deze kaart gebruikte ik het mooie Neutrals 6×6 inch designer series paper en de nieuwe Rectangle framelits dies. Alle gebruikte materialen vind je ook onderaan dit bericht terug.

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling doen, dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je kunt je bestelling direct zelf plaatsen in mijn webshop Ăłf mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Bestel je via de mail, dan kun je je betaling voldoen via iDeal. In mijn webshop kun je (helaas) alleen met een creditcard betalen.

 

 

Fijne dag!

Hélène