Hoi hoi,

 

Gisterochtend heb ik de projecten voor mijn workshop van zaterdag 16 februari afgemaakt en zijn we
’s middag met z’n drieën (Jeroen, Lisanne en ik) naar Hoeve Delle gereden om een heerlijk rondje met Belle te gaan lopen. Hoeve Delle is wel echt ons favoriete bos en maar een half uurtje rijden bij ons vandaan <3 Onderaan dit bericht zal ik wat foto’s van Belle plaatsen, want wat is ze weer gegroeid!

 

Deze kaart had ik nog niet met jullie gedeeld en maakte ik 2 weken terug met de Happy tails bundel. Wist je trouwens dat er ook een poezen/ katten set is, waarmee je dus een zelfde soort kaarten zou kunnen maken? 🙂 Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

 

 

 

 

 

Workshop zaterdag 16 februari – Ruitjes & stiksteekjes

Voor de workshop van 16 februari zijn nog een aantal plekjes vrij. Lijkt het je leuk om erbij te zijn, geef je dan snel op! Het thema van de workshop is “Ruitjes & stiksteekjes”. Op de foto’s hierboven een aantal sneak peeks van de projecten. De workshop is van 13.30 – 16.30 uur en de kosten zijn € 17,50. Dit is incl. goed gevuld workshop pakket, stap voor stap tutorial, koffie/ thee met wat lekkers. De workshop wordt bij mij thuis in Lobith gegeven.

Opgeven kan door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

 

Belle spam <3

 

Belle is inmiddels 18 weken jong en het “puppy zijn” is er helemaal af. Ze weegt inmiddels een 26 kg en is goed in de verharing om haar puppy vacht kwijt te raken. Er komt een prachtige diep zwarte vacht doorheen met mooie krullen/ golven. Ze is ontzettend lief van karakter en ook lekker ondeugend 🙂 Aankomende zondag heeft ze haar examen van de puppycursus. We zijn dus ook druk aan het oefenen met het “volgen”, “zitten” en ” af liggen”. Belangrijkste is dat ze het vooral heel erg leuk vind en dat vind ze 🙂

 

 

Stampin’Up! bestellen

 

Regelmatig krijg ik mails of ik nog Stampin’Up! demo ben en of je bij mij ook kunt bestellen. Zeker dat ik demo ben, het is zelfs mijn fulltime baan! 🙂 En ik verzorg heel graag je Stampin’Up! bestelling. Je kunt je bestelling op 2 manieren doen: Rechtstreeks in mijn [webshop] of via de mail. Wil je via de mail bestellen, stuur dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl

 

Heb je vragen, stuur dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder!

 

 

Fijne dag!

Hélène