Hoi hoi,

Vandaag ben ik een beetje aan de late kant met mijn kaartje 🙂 Vanmorgen zijn Jeroen en ik eerst heerlijk met Belle in het Bergherbos wezen wandelen. Ondanks de kou is het prachtig weer en de natuur is zo mooi wit gekleurd door de mist en de vorst.
Daarna 7 YCCI kits gemaakt, deze gaan straks nog op de bus (dank jullie wel!) en toen EIN-DE-LIJK tijd om met de Happy tails stempelset te spelen. Deze set ligt al even klaar, maar het ontbrak aan tijd om er echt voor te gaan zitten.

 

Dit is het resultaat, naar een idee van Inge Groot. Wat een geweldige set he? Zeker als je net als ik een hondenmens bent 🙂 Wist je trouwens dat Stampin’Up! ook aan de poezen liefhebbers heeft gedacht? De stempelset met poezen heet Nine lives en heeft een bijpassende pons, net als deze set met de hond. Alle gebruikte materialen van deze kaart vind je onderaan dit bericht met een link naar mijn webshop. Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je kunt je bestelling direct zelf plaatsen in mijn webshop Ăłf je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

 

 

 

En dan nog even een collage van onze Belle. Is ze niet schattig…en lief.. en ongedeugend 🙂 Wij genieten zo ontzettend van haar! <3

 

 

Fijne dag!

Hélène