Healing hugs

 

Hoi hoi,

Vandaag wil ik dit kaartje met jullie delen en deze keer is alles gewoon al verkrijgbaar uit de jaarcatalogus 🙂 Het gaat om de Healing hugs stempelset, waar de prachtige roos in zit. Deze geeft zo’n geweldige afdruk! Voor mijn vakantie kreeg ik over deze stempel een aantal dezelfde vragen, of deze stempel van de roos wel echt in 1x zo’n mooie afdruk geeft. Dat moest dus getest worden. De roos op het kaartje is mijn eerste test afdruk met Lovely lipstick inkt. En goed gelukt toch? Er zit veel diepte in de afdruk, waardoor de roos bijna echt lijkt.

 

 

 

 

Ook de blaadjes geven een mooi effect. Wel iets minder dan de roos, omdat deze kleiner zijn. Ik heb langs de randen wat Old olive inkt gesponst om het wat echter te laten lijken 🙂 Voor de achtergrond heb ik de houtstempel uit de Gallery grunge gebruikt en deze gestempeld met Pool party inkt. Ook dit is echt een gave stempel!

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht weer terug.

 

 

 

 

Nog t/m 28 augustus 21.00 kun je de hostess code van augustus gebruiken in mijn webshop en ontvang je een GRATIS bedankje in de vorm van een Stampin’Up! product.

  • Bestel je in mijn webshop voor minimaal € 50,- en gebruik je de hostess code ERWPCECS, dan ontvang je het leuke Zilver & Whisper white Baker’s twine
  • Bestel je in mijn webshop voor minimaal € 100,- en gebruik je de hostess code ERWPCECS, dan ontvang je de SUper mooie Tufted embossing folder t.w.v € 11,-

 

Daarnaast ontvang je bij iedere € 60,- aan bestelling ook nog eens een Bonus days coupon t.w.v € 6,-, welke je in september weer kunt inleveren voor extra korting.

 

 

 

 

Wil je meer weten over het gebruik van de hostess code, wanneer je je GRATIS bedankje ontvang enzovoorts? Dan lees je er [hier] meer over.  Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

 

 

Iedereen die vanaf 1 mei een Stampin’Up! bestelling bij mij heeft geplaatst, heeft inmiddels de nieuwe herfst/ winter catalogus ontvangen. Wil je ook graag een catalogus ontvangen en heb je geen eigen Stampin’Up! demo, dan stuur ik er graag 1 naar je op. Ik vraag hiervoor wel een vergoeding van de verzendkosten. Bestel je in het vervolg bij mij je Stampin’Up! producten dan ontvang je de catalogus automatisch.

Heb je al een eigen Stampin’Up! demo, vraag hem/ haar dan naar de catalogus.

 

 

Heb je vragen over Stampin’Up!, de producten, het plaatsen van een bestelling o.i.d, stuur dan gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder en/of verzorg graag je bestelling.

 

 

Tot stempels!

Hélène