Hoi hoi,

Afgelopen vrijdag liet ik een tip/ handigheidje zien voor de Heirloom Frames & 3D embossing folder. Je vind deze video [hier]. In de video van vandaag laat ik zien hoe ik de kaart uit de video van vrijdag gemaakt heb. Ik heb voor een andere versie gekozen, waarbij ik de nieuwe gouden inkt gebruik. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. Ook heb ik nog een extra kaart gemaakt, welke ik in de video laat zien. Deze zal ik later deze week hier op mijn blog plaatsen.

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht en zijn bij mij te bestellen. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop]. Veel kijkplezier met de video!

 

 

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

 

 

Design papier aktie

Van 4 t/m 30 september heeft Stampin’Up! een Design papier aktie. Bestel 3 pakken en ontvang een 4de pak GRATIS. Op onderstaande foto kun je zien welke series meedoen met de aktie. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje.

 

 

 

 

Fijne dag!

Hélène