Hoi hoi,

Voor de zomervakantie ontving ik van een goede klant een appje met de vraag of ik tips had voor de Heirlooms Frames Dies And 3D Embossing Folder. Ik had de set zelf nog niet gebruikt, maar ben er wel direct mee aan de slag gegaan. Ik heb een foto tutorial voor haar gemaakt en beloofd dat ik na de zomervakantie een video zou maken… bij deze 🙂

 

Ik zal er geen doekjes om winden, deze set heeft écht een gebruiksaanwijzing. Het eindresultaat is geweldig, maar er is wel een tip nodig om dit zo te krijgen (mits je het graag netjes wilt hebben 😉 ). In onderstaande video laat ik je stap voor stap zien hoe ik de set gebruik en wat naar mijn idee het beste werkt. Veel kijkplezier! 🙂

 

 

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan.

 

 

Mocht je nog vragen hebben n.a.v de video, laat het gerust weten!

 

 

Fijne dag!

Hélène