Hoi hoi,

Dit was de kaart die ik vorige week als 1ste maakte na de incentive trip en vergat hem helemaal hier te delen 🙂 Voor deze kaart heb ik heel veel verschillende producten gebruikt, maar de meeste aandacht mag wel naar de geweldige stans en embossing folder gaan! De Heirloom frames dies en embossing folder heeft wat geduld en oefening nodig om hem perfect te krijgen, maar het resultaat is daarna geweldig. In september zal ik in 1 van mijn 1ste YouTube video’s een uitleg hierover geven.

 

Met de retired Envelop punch board maakte ik dit inie minie envelopje, super leuk en handig apparaat om te blijven gebruiken! De rest van de gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop. Wil je een bestelling plaatsen, dan kan dit uiteraard ook via de mail: info@helenedenbreejen.nl.

 

Fijne dag!

Hélène