Hoi hoi,

Eindelijk is het zover. Jeroen en ik vertrekken naar Rome voor de Greek isles cruise met Stampin’Up! Dit is de incentive trip die ik vorig jaar bij elkaar  heb verdiend met mijn werk als fulltime Stampin’Up! demonstratrice.

 

In de periode dat wij weg zijn, zal ik geen  of weinig blog berichten plaatsen. Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen, volg ons dan op [Instagram] en [Facebook]. Ook in mijn [Facebookgroep] zal ik regelmatig  van mij laten horen, ben je hier al lid van? 🙂

 

Uiteraard verzorg ik gewoon je Stampin’Up! bestelling als ik  weg ben. Iedere ochtend en avond check ik mijn  mail en zal ik deze beantwoorden. Betaling kan via Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

 

 

 

 

 

Liever in mijn [webshop] bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Deze is 24/7 open en hier vind je alle Stampin’Up! producten die op dit moment actueel zijn.  Ook deze maand heb ik weer een hostess  code welke je kunt gebruiken bij je bestelling in mijn  webshop. Je ontvangt dan als bedankje 1 van de 2 cadeau’s (zie foto hierboven). Je leest [hier] precies hoe de hostess code werkt.

 

 

 

 

 

Ook ontvang je deze maand bij een bestelling van 60 euro of meer een  Bonus days kortings coupon t.w.v 6 euro. Deze coupon kun je in augustus met een bestelling inleveren. Je leest er [hier] meer over. De coupon ontvang je bij iedere 60 euro. Bestel je voor 120 euro dan ontvang je er 2, bij 180 euro 3 enzovoorts…

 

 

Heb je vragen?  Laat het weten en stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl. Ik help je graag verder.

 

 

Groetjes Hélène x