Hoi hoi,

Even snel een bericht typen voordat wij hier weer verder gaan met klussen. Jeroen en ik zijn onze (Kaylee en ik) werkruimte aan het veranderen. De kasten worden verschoven, de muren gewit en de indeling wordt anders, waardoor we meer en betere opbergruimte hebben. Blij mee! 🙂

 

Voordat we hier mee verder gaan wil ik deze kaart met jullie delen. Gemaakt met de Inspiring iris stempelset en het mooie Pressed petals design papier. Deze 2 toppers zijn super om te combineren! Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

 

 

Vanmorgen heb ik in alle vroegte ook een kaart geplaatst op ons (Kaylee en ik) Instragram account Samen Stempelen. Voor deze kaart heb ik de Beautiful friendship stempelset gebruikt. Je kunt de hele kaart zien op [Samen Stempelen].

 

 

Fijne dag!

Hélène