Hoi hoi,

Zoals ik vorige week al schreef ben ik druk bezig om mijn 200+ kerstkaarten af te krijgen. Vandaag wil ik deze stapel kaarten laten zien, gemaakt met het prachtige Joyous Noel specialty designer series paper. Voor deze kaarten heb ik de note cards & envelopes gebruikt. Zo heb je op een snelle en makkelijke manier snel een stapel kaarten gemaakt. Alle gebruikte materialen vind je ook onderaan dit bericht.

 

 

 

 

De kerstkaarten zijn nog niet af, maar ik ben inmiddels een heel eind. Deze week zal ik iedere dag een stapel laten zien. Maak jij ook zelf je kerstkaarten? Het sturen én krijgen van een kaart is zo ontzettend leuk, zo jammer dat dit steeds minder gedaan wordt. Vaak is de hoge verzendkosten een reden en dit zal ik zeker niet tegenspreken. Mocht je een aantal speciale mensen in je leven hebben, stuur dan toch eens een kaart ipv een appje of mailtje. Dit zegt zoveel meer, want echte post is zoveel leuker! 🙂

 

 

 

 

 

Op 5 december mag ik de nieuwe Stampin’Up! voorjaars catalogussen en Sale a Bration brochures weer gaan bestellen. Wil je er graag één ontvangen, dan kan dat op de volgende manier:

 

  • Heb je in oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

 

Wil je een bestelling plaatsen, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf plaats je bestelling zelf in mijn [webshop]. Over het bestellen in mijn webshop en hoe je de hostess code van november kunt gebruiken, lees je [hier] meer.

 

Natuurlijk kun je mij ook altijd mailen voor vragen e.d

 

Fijne dag!

Hélène