Hoi hoi,

Vandaag begint de “Year-end Closeout” sale bij Stampin’Up! oftewel het is de laatste maand om uit de herfst/ winter catalogus te bestellen! Stampin’Up! geeft ook op verschillende producten korting en voor alles geldt OP = OP. Voor het actuele assortiment kun je het beste in mijn webshop kijken, omdat de lijst met producten vaak snel gaat. Je vind mijn webshop [hier]. Klik in mijn webshop op het plaatje van de “Year-end Closeout” en je komt bij een overzicht van de producten. Zodra iets is uitverkocht, zal het hier niet meer zichtbaar zijn. Bestel je in mijn webshop, vergeet dan niet de hostess code van december te gebruiken: 67MTQVPV. Je ontvangt dan een GRATIS bedankje in de vorm van een product (zie voor het bedankje van december het plaatje in de rechter zijbalk van dit blog).

 

 

 

 

Wil je liever via de mail bestellen, dat kan natuurlijk ook! Mail je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl en ik verzorg zo snel mogelijk je bestelling. Mijn computer staat de hele dag aan en ik reageer meestal binnen een half uur tot een uur. Je mag je betaling voldoen via iDeal.

 

Heb je vragen, stuur gerust een mailtje!

 

 

 

 

Ik heb inmiddels een flinke stapel catalogussen en Sale a Bration brochures besteld. Wil je ook een catalogus ontvangen, dat kan op de volgende manieren:

 

  • Heb je in september, oktober, november en/of december een Stampin’Up! bestelling bij mij geplaatst, dan ontvang je beide automatisch op je deurmat.
  • Heb je eerder en/of niet eerder bij mij een bestelling geplaatst, dan ontvang je beide bij het plaatsen van een bestelling* zonder minimaal bedrag.

 

*De catalogus/ brochure wordt dus NIET opgestuurd voor een vergoeding van de verzendkosten. Ik kies hiervoor omdat de aankoop en het versturen van beide voor mij als kleine ondernemer een flinke uitgave is en de ervaring heeft geleerd dat vele die de catalogus/ brochure aanvragen tegen vergoeding van de verzendkosten, uiteindelijk geen bestelling plaatsen.

 

 

Fijne dag!

Hélène