Hoi hoi,

Afgelopen maandag maakte ik mijn 1ste YouTube video na de zomervakantie. Ik laat in deze video stap voor stap zien hoe ik bovenstaande kaart gemaakt heb. Alle gebruikte Stampin’Up! materialen uit de video zijn bij mij te bestellen.

 

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan

 

 

 

Herfst/ Winter catalogus

Vanaf vandaag mag je de mooie nieuwe producten uit de herfst/ winter catalogus bestellen. Je vind de online catalogus [hier]. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg graag je bestelling!

 

 

 

 

Design papier aktie

Vanaf vandaag gaat ook de design papier aktie in. Bestel 3 pakken design papier en ontvang een 4de pak naar keuze GRATIS. Alleen geldig op geselecteerde pakken (zie foto hieronder). Heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

 

Fijne dag!

Hélène