LoveYouToPieces

Hoi hoi,

Afgelopen zaterdag heb ik heerlijke zitten knutselen met mijn nieuwe spulletjes. Dit is één van de kaarten die ik maakte. Ik heb hiervoor de “Love you to pieces” bundel gebruikt. Je vind deze op blz 113 van de catalogus.

Het is echt een super leuke set om mee aan de slag te gaan. Ik maakte eerst op Shimmery white een watercolor achtergrond en deze heb ik niet uitgestanst maar geembost. Hiervoor heb ik de Big Shot embossing mat gebruikt. Je vind deze op blz 221 van de catalogus. Deze rubber matjes zorgen ervoor dat je stans niet snijd maar embost en juist dit geeft een geweldig effect

 

LoveYouToPieces

 

Watercolor achtergrond

Voor de achtergrond heb ik 1/4 A4  Shimmery white gebruikt, dit nat gemaakt met een Stampin’Spritzer (blz 203). Ik koos de kleuren Flirty flamingo en Coastal cabana en “drukte” de inktpad op een clearbloc. Met een Aqua painter (blz 203) pakte ik de inkt op en liet deze over het papier vloeien. Het papier werd daarna gedroogd met de heattool (blz 203).

 

Stampin'Up! bestellen

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil je ook de mooie Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je betaling mag worden voldaan via de iDeal betaallink die ik je mail. Wil je liever je betaling zelf overboeken, dat kan natuurlijk ook.

Je bestelling word tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

 

Heb je vragen over het bestellen van Stampin’Up! producten, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène