Lovely Floral

Hoi hoi,

Afgelopen vrijdag maakte ik een filmpje met de Stampin’Up! Lovely floral embossing folder en de watercolor techniek. Je vind het filmpje [hier]. Het weekend maakte ik het kaartje nogmaals, maar nu in de nieuwe Stampin’Up! huisstijl 🙂 Voor het 30 jarig bestaan van Stampin’Up! is deze huisstijl ontworpen, echt geweldig! Hieronder de banner als voorbeeld.

 

 

 

 

Voor mijn kaartje gebruikte ik weer dezelfde watercolor techniek als afgelopen vrijdag. Ik gebruikte nu de kleurtjes Night of navy, Old olive, Mossy meadow, Calypso coral, Daffodil delight en Bermuda bay. De stippen stempelde ik in Crumb cake.

 

Stampin’Up! producten bestellen

Wil jij de Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl (graag productnaam en het artikelnummer + je adresgegevens).

Je ontvangt een bevestigingsmail van mij met een iDeal betaallink, zodra ik je betaling heb ontvangen,  plaats ik je bestelling. Je bestelling zal tussen de 2 en 5 werkdagen bij je thuisbezorgd worden door UPS, rechtstreeks vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland.

Heb je nog vragen over het plaatsen van een Stampin’Up! bestelling en/of overige Stampin’Up! gerelateerde vragen, stuur dan gerust een mailtje. Ik help je graag verder.

 

Tot stempels!

Hélène