Stampin'Up!

Hoi hoi,

Gisteren is er weer een nieuwe Suite Case (spreekt uit als sweet kees) gestart op de NL demo’s facebookpagina. Dit is alweer de 4de case die ik mag verzorgen. Voor deze case heb ik een foto gebruikt die we als demo ontvangen hadden in de wekelijkse Stampin’Up! mail. Doordat deze foto van Stampin’Up! nieuwe producten bevat, kan ik deze nog niet hier laten zien, maar wel mijn uitwerking ervan 🙂

 

Stampin'Up!

 

Voor mijn uitwerking gebruikte ik (weer) de Lovely floral embossing folder. Had ik al gezegd dat ik deze geweldig vind? 🙂 De kaart is super simpel en snel gemaakt. Voor de tekst heb ik de nieuwe stempelset “Accented blooms” gebruikt en uitgeponst met de Tailored tag punch. Het kleine labeltje wat onder de tekst uitsteekt, heb ik uitgestanst met de Stitched labels framelits (ook al zo’n leuke set!)

 

Dit is zo leuk aan het werken met Stampi’Up! producten… gisteren liet ik een mini album zien waar de nodige uurtjes werk in zitten en vandaag een kaartje die echt in no-time klaar is <3

 

Tot stempels!

Hélène