Hoi hoi,

Afgelopen zaterdag organiseerde ik de 2de creatieve teamdag van dit jaar. Voor deze dag had ik 2 projecten voorbereid en daar was dit home deco bord er één van. Na veel enthousiaste reacties (dank jullie wel!) leek het mij leuk om in een stap voor stap video te laten zien hoe ik de bloemen gemaakt heb. Alle gebruikte materialen voor deze bloemen vind je onderaan dit bericht. Wil je Stampin’Up! producten bestellen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

Klik [hier] om direct naar de video te gaan

 

 

De grote bloemen zijn super leuk voor grotere projecten, maar ook voor tafeldecoratie voor een feestje of bruiloft. De kleinere bloemen kun je goed op een kaart of layout verwerken, maar ook op kleinere verpakkingen. Mogelijkheden genoeg! 🙂

 

 

 

 

De teamdag was S U P E R geslaagd! Helaas 4 afmeldingen ivm ziekte, maar daar gaat vandaag het projectpakket voor op de bus. De volgende datum is alweer geprikt. Zaterdag 25 januari 2020 staat onze volgende creatieve teamdag gepland.. nu al zin in!

 

 

 

 

Vandaag is de laatste dag dat je gebruikt kunt maken van de design papier aktie. Bestel 3 pakken design papier (geselecteerde series) en ontvang er 1 GRATIS. Hieronder het overzicht van de series die meedoen met deze aktie.

 

 

 

 

Daarnaast is het ook de laatste dag om gebruik te maken van de waardebon t.w.v € 10,-. Je kunt je bestelling tot vanavond 19.00 uur doorgeven op info@helenedenbreejen.nl. Betaling kan via een Tikkie, iDeal betaallink of overschrijving.

 

Je kunt de waardebon gebruiken op een bestelling vanaf € 50,- (excl. verzendkosten). Dit kunnen zowel producten uit de jaarcatalogus zijn als de herfst/ winter catalogus. Heb je vragen of wil je bestellen, stuur dan een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

 

 

 

Fijne dag!

Hélène