Hoi hoi,

Afgelopen vrijdag liet ik dit kaartje al in mijn filmpje zien, maar ik beloofde deze ook nog hier en op FB en Instagram te zetten. Het is een kaart nagemaakt uit een mail van Stampin’Up!, de Succeed Weekly, welke Stampin’Up! demo’s iedere week ontvangen met tips, inspiratie en het laatste nieuws. Deze kaart is ook gelijk de Case voor de NL demo Facebook groep, waar we deze challenge iedere 2 weken organiseren. De kaart uit de mail zie je op de foto hieronder.

 

Zoals je kunt zien heb ik een andere stempel op de achtergrond gebruikt, want deze had ik niet 🙂 Ik heb hiervoor de takjes en besjes stempels uit de “Vrede met kerst” stempelset gebruikt. Alle gebruikte materialen vind je overigens weer terug onderaan dit bericht.

 

 

 

 

Ook Stampin’Up! demonstratrice worden?
Gewoon voor jezelf en de korting, of misschien wil je er iets meer mee gaan doen?

 

Lijkt het je ook leuk om deel te nemen aan al onze gezellige en creatieve demo activiteiten, overweeg dan eens om het starterspakket te bestellen. Dit pakket is het hele jaar super geprijst! Je mag voor 175 euro uitzoeken en je betaald slechts 129 euro. Jij bepaald dus hoe je pakket eruit komt te zien. Je mag zowel uit de jaarcatalogus als uit de herfst/ winter catalogus uitzoeken. Daarnaast ontvang je gratis een business pakket t.w.v 60 euro en zijn de verzendkosten t.w.v 5,95 gratis op bestellen van het starterspakket.

 

En natuurlijk ben je van harte welkom in mijn gezellige en creatieve team en mag je ook hier deelnemen aan onze activiteiten. De 1ste team nieuwsbrief is vorige week verstuurd (zit je in mijn team en nog niet ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder of laat het mij weten) met de komende activiteiten. Natuurlijk is alles geheel vrijblijvend, want jij bepaald hoe je Stampin’Up! avontuur eruit komt te zien 🙂

 

Je leest er op [deze pagina] meer over en mail gerust voor al je vragen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Starterspakket bestellen? Dat kan via [deze link].

 

 

Fijne dag!

Hélène

 

 

Bekijk je dit bericht via de mail, dan staan onderstaande gebruikte materialen niet goed weergegeven. Klik door naar het online bericht om de gebruikte materialen te zien.