Hoi hoi,

Vandaag wil ik deze kaart met jullie delen. Het elfje komt uit de “New wonders” stempelset. Deze stempelset is een hostess set, welke je kunt uitzoeken bij een bestelling vanaf 200 euro. Bij een bestelling boven de 200 euro ontvang je Stampin’Rewards, dit is 10% van je bestelbedrag (zie schema achterin de catalogus). Met deze rewards mag je naar eigen keuze producten uitkiezen en daar horen ook de hostess sets bij.

 

Hier is  vaak verwarring over, omdat er vaak gedacht wordt dat je hiervoor een party of workshop moet organiseren. Niets is minder waar!

 

Voor deze kaart gebruikte ik het Twinkle twinkle design papier, wat nog steeds te bestellen is. Voor de tekst gebruikte ik de stempelset Little twinkle, welke mee doorgaat naar de nieuwe catalogus.

 

Stampin’Up! bestellen:

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf bestel direct in mijn webshop.

 

Fijne dag!

Hélène